The building has 5,600 m² of floor space and is located in West Ataşehir, an up-and-coming business and financial district in Istanbul. While the company’s previous office was characterized by closed-off spaces divided over multiple stories, the new building features horizontal architecture that aims to encourage a new working culture. It allows staff to work and communicate with each other directly, regardless of their position.

BASF open-plan office, Turkey

When BASF Turkey moved into a new building in Istanbul, it consciously opted for a modern, open-plan design. Improved lighting, ventilation and acoustics increase working comfort, while specially designed areas provide space for innovative forms of cooperation.

The building has 5,600 m² of floor space and is located in West Ataşehir, an up-and-coming business and financial district in Istanbul. While the company’s previous office was characterized by closed-off spaces divided over multiple stories, the new building features horizontal architecture that aims to encourage a new working culture. It allows staff to work and communicate with each other directly, regardless of their position.